Hvad får jeg på Nymanns Slankeskole?

  • Flere end 20 online film/lydfiler med Birgitte Nymann og 12 lydfiler med inspirerende coaching med Claus Levin. Du har adgang til det hele i 12 måneder.
  • 1 slankemanual på 100 sider
  • Adgang til Nymanns slankeforum på Facebook (lukket gruppe)

 KUN KR. 995,-

Bestil din plads på Nymanns Slankeskole her: www.nymanns.dk

eller ring på 35 55 98 98.Flere end 20 online film og lydfiler
- med Birgitte Nymann

I disse videoer/lydfiler vil Birgitte gå i dybden omkring de afgørende ting fra de workshops du er med på. Du modtager i alt 24 videoer/lydfiler, som vil inspirere dig og gøre dig endnu klogere på dig selv.

2 gange ugentligt leverer Birgitte nye idéer til hvordan du kan gøre din nye livsstil endnu mere fornøjelig og hvordan du kan føle endnu mere glæde og tilfredsstillelse ved at leve som du gør i de tre måneder.

Birgitte har brugt de sidste 20 år på at udvikle sin metode. Igennem disse år har hun arbejdet med mange tusinde mennesker og har udviklet en fantastisk evne til at formidle komplekse budskaber helt enkelt og forståeligt. Nu kan du trække på al hendes viden og erfaring via disse ugentlige møder med Birgitte på din computer.12 lydfiler, der giver dig maksimal motivation
Claus Levin Sepstrup vil hver uge give dig en ny strategi og en ny plan for at blive ekspert i at gøre det du gerne vil gøre for dig selv og andre. De 10 redskaber er enkle og lige til at anvende med det samme. Efter 12 omgange i selskab med Claus Levin, vil du være ekspert i, hvordan du motiverer dig selv til at gøre det du ved er det bedste og rareste for dig selv, både på kort og lang sigt.

Her får du effektive redskaber, der giver dig muligheden for at sikre at du føler dig motiveret til, ikke bare at gennemføre de 12 ugers program, men at du også føler dig motiveret til at fortsætte med de nye vaner efter forløbet er slut.100 siders slankemanual
Denne manual rummer en del af det du lærer på slankeskolen. Slankeskolens fokus er ikke at bare at du skal slanke dig på 12 uger, men at du skal lære hvordan du slanker dig, når du ønsker at gøre det.

Manualen giver dig alle anvisningerne på en overskuelig og struktureret måde, så du har et værktøj som du kan vende tilbage til igen og igen.


Manualen kan ikke købes særskilt men udleveres kun til deltagere på slankeskolen. Nymanns Slankeskole

koster kun kr. 995,-


Bestil din plads på Nymanns Slankeskole her: www.nymanns.dk

eller ring på 35 55 98 98.

 

 Skriv med Birgitte og de andre deltagere
Det bedste vi kan gøre for os selv, hvis vi gerne vil ændre livsstil, er at være sammen med andre mennesker der har samme ønske. Vi bliver som dem vi er sammen med over tid. På Nymanns Slankeskoles Forrum kan du skrive med andre deltagere på skolen og du kan være en hjælp og støtte for andre.

Når først du føler dig som en ressource i forhold til andre, så føles dit eget projekt meget nemmere. Du kan også være den, der får støtte af andre på samme tid. Birgitte blander sig også i snakken i forumet og besvarer spørgsmål under forløbet.