12 uger der forvandler dig

Til efteråret er Nymanns slankeskole at finde :

• Varde
  • Skanderborg
  • Svendborg
  • Ringsted

- og du har muligheden for at være med i en klasse.

Du tilbringer din første skoledag sammen med rektor Birgitte Nymann, der i mere end 3 timer udstyrer dig med de grundlæggende værktøjer du skal bruge for at kunne opnå det varige vægttab og den krop du ønsker dig.

Før den sidste time er slut har du lagt en plan for de næste 6 uger som du helt sikkert glæder dig til at komme i gang med. På denne dag modtager du også dit undervisningsmateriale, din slankemanual og din dagbog. Du modtager også et login til Nymanns Slankeforum og til din ugentlige lektion.

6 ugers spændende selvstudie
De efterfølgende 6 uger går du i skole på nettet. Hver uge får du en email med link til en videofilm hvor Birgitte giver dig ny inspiration og viden der gør det sjovere og nemmere at holde den plan du selv har skabt.

Sammen med videoen finder du værktøjer som du kan bruge ugen igennem til at holde din opmærksomhed på målet. Du besvarer også nogle enkle spørgsmål og registrerer dit fremskridt, alt sammen på hjemmesiden her.

Midtvejs, lettere og meget klogere
Efter dit seks ugers selvstudie møder du nu igen op på skolen hvor Birgitte udsætter dig for det næste niveau af afgørende viden og strategier. Imens kiloene forlader sidebenene bliver du en større og større ekspert på din egen krop og hvad den har brug for, for at kunne fungere optimalt.

Der er rig mulighed for at tale med klassekammeraterne om de resultater du har fået, så længe det foregår i frikvarteret - og du kan fortsætte snakken på slankeskolens forum når du kommer hjem.

En ny stærk plan
På midtvejsmødet skaber du en ny plan for de næste 6 uger og forpligter dig, sammen med de andre elever, til at holde den. Du modtager ligesom før, nye værktøjer hver uge og en film med Birgitte. 6 uger senere møder du op til sidste dag på skolen.

På denne dag er der fokus på fremtiden og hvordan du forvandler dit vægttab til et varigt resultat. Du lægger en ny stærk plan for dig selv og får selvfølgelig 1000 kroner tilbage.

Fuld tilfredshed og pengene tilbage

Du kan både få resultater som aldrig før og 1000 kroner tilbage af det du har betalt. Det koster blot 2.800 kroner at være med i semmestret på i alt 12 uger. For det beløb får du 3 endags seminarer med Birgitte, hele 12 videofilm, en slankemanual, adgang til Nymanns Slankeforum og adskillige andre værktøjer.

Og så får du 1000 kroner retur efter endt forløb, hvis du er fremmødt til hver workshop, og hvis du har set samtlige film og benyttet dig af alle værktøjer.

Det er pærelet at få de 1000 kroner igen, men de giver dig måske den ekstra motivation du har brug for, når du ikke lige gider følge planen. Hvis du blot møder op til de tre workshops og du logger ind og ser din ugentlige film inden ugen er omme, så er dine 1000 kroner hjemme.