Lær at være slank, altid.
Hvor god er du til at holde vægten? Hvor god er du til at tabe dig, hvis du føler du har behov for det? Hvor god er du til at købe den mad, der passer din krop og der giver dig maksimal energi og livsnydelse? Kort sagt: Hvor god er du til at leve et liv med masser af energi og en slank og sund krop? Hvis du skulle give dig selv karakterér på en skala fra 1 til 10, hvor ville du så ligge?

- Og hvordan ville dit liv se ud hvis du lå på et 9 eller 10 tal? Tænk over det et øjeblik: Hvordan ville du have det med dig selv, dine nærmeste og dit arbejde?

Se et eksempel på en slankeskolefilm her. Filmen er en kort repetition af emner. Og du kan se hvordan undervisningen blandt andet foregår.Der er ikke mange voksne, der ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv har prøvet en slankekur af en art. Men de fleste menneskers oplevelse er, at slankekuren virker på kort sigt, men at de så tager tilsvarende mere på, når de holder op med kuren. Årsagen er simpel: Slankekure virker ikke på lang sigt, fordi de tager udganspunkt i at fikse et problem frem for at skabe en ny livssituation.

Hvordan du skaber varige resultater
Hvad vil du helst?: 1. Tabe de overflødige kilo, eller vil du hellere 2. Få evnen til at være slank, energisk og sund for altid? Valget er let. På Nymanns Slankeskole gør du begge ting på én gang: Du kommer af med kiloene imens du lærer hvordan du kan leve et liv med bedre og mere velsmagende mad og med sjovere og mere livgivende vaner.

Men de resultater du får med det samme, er blot et resultat af de forandringer der sker med dig som menneske. På Nymanns Slankeskole er det vores hovedopgave at give dig redskaberne til at kunne skabe varige resultater. Så du ikke blot opnår et vægttab, men at du også oplever din nye livsstil som 10 gange mere nydelsesfuld og givende end din gamle.Hvordan du bliver slank med garanti
Nymanns slankeskole tilbyder dig ikke kun en kur og et vægttab, men den giver dig en chance for at lære hvordan du forbliver slank, hele livet. 

Bliv ekspert på dig selv og spis efter din kropsform
På Nymanns Slankeskole får du ikke alene chancen for at blive ekspert på, hvad der virker og ikke virker, du bliver ekspert på dig selv! For mennesker er ikke ens og det der virker for den ene, kan være en hæmsko for den anden. Og du får mulighed for at skræddersy din livsstil til din kropsform. Har du mere fedt på maven end på hofterne, er du æbleformet - og skal spise på en måde. Er du bredere på hofterne, er du pæreformet og sammensætningen af din kost skal være anderledes end pæreformen. Har du større taljemål end 88 centimter anbefaler vi, at du starter med mave-diæten. Du lærer præcis hvilken kost er god for lige netop dig.

På Nymanns Slankeskole får du to ting, der ruster dig til at tabe dig og forblive slank:

1. Ekspertviden om din krop
- og det der gør den velfungerende, energisk og smuk.
2. Strategier der gør det let(tere)
- sjovt og til en ren fornøjelse at skabe nye vaner


Det element der altid mangler
Den anden årsag til at vi træffer de forkerte valg i forhold til vores krop og vores sundhed er at vi har svært ved at handle. Når vi har en nøjagtig viden om hvad der virker for os, så er der kun tilbage at bruge den viden. Og det kunne lyde som det nemmeste i verden, men det er det ikke - for de fleste af os.
Hvordan får du dig selv til at gøre det du ved du burde gøre??  Hvordan holder du fast og bliver vedholdende nok til at nå det du vil? Det er i sig selv en kompetence de fleste af os skal lære. Men vi skal ikke lære at "tage os sammen" eller at "have mere selvdisciplin". Vi skal lære at gøre det vi ved vi burde gøre og finde langt større glæde ved det, end ved de valg vi ved ikke er gode for os.


Nymanns slankeskole vil igen blive udbudt hos Nymanns.dk i løbet af foråret 2014.

I mellemtiden vil det være muligt at købe Nymanns slankeskole til attraktive priser, hos forskellige samarbejdspartnere. 


Vil du være sund og slank for altid?

Vil du lære at få indarbejdet sunde vaner, som du ikke har lyst til at lægge fra dig igen?

Vil du guides til at finde den måde der virker for dig?

Vil du have styr på fordøjelsen og sove bedre?

Vil du lære hvordan du kommer af med mavefedtet eller ridebukselårene?

Kan du svare ja til bare et af de spørgsmål, så er Nymanns slankeskole noget for dig! Nymanns slankeskole er et 12 ugers forløb, hvor du guides gennem sundhedsjunglen på bedste vis.

 

 • Forløbet består overordnet af:
  24 online film og lydfiler (i alt mere end 12 timers materiale)
 • 100 siders manual med information, forslag til kostplaner, opskrifter og omfattende testmateriale.
 • Slankeskole forum, hvor du kan få støtte og hjælp fra andre slankeskoledeltagere og fra Birgitte Nymann og team.
 •  

  Hvem guider dig?
  Du guides gennem hele forløbet af Birgitte Nymann.
  Birgitte Nymann er hovedinspirator og rektor på slankeskolen. Og Claus Levin leverer 6 timers motivations- og udviklings peptalk. Du kan læse mere om Birgitte på www.birgittenymann.dk.

  Spis efter din kropsform
  Vidste du, at du med fordel kan spise forskelligt alt efter hvor på kroppen dit fedt sidder? Nymanns Slankeskole tilbyder helt overordnet to forskellige kostsammensætninger alt efter om du er pæreformet eller du har et taljemål, der er for stort. Ud fra disse to kostsammensætninger individualiserer du din egen kost, ved at svare på forskellige spørgsskemaer omkring din krop og livsstil. Du får mulighed for at identificere hvad der giver dig dårlig fordøjelse, og om du spiser mad du ikke tåler.

  Hvem er slankeskolen for?

  Dig, der vil slanke dig - og være sund samtidig

  Dig, der vil have en bedre fordøjelse

  Dig, der vil have en større forståelse af hvad sund livsstil er

  Dig, der vil af med mavefedtet hurtigst muligt

  Dig, der vil inspireres og bakkes op af andre

  Dig, der vil have ugentlige input og inspiration

  Dig, der tager din sundhed alvorligt

   

  Start når det passer dig
  Du kan starte på slankeskolen lige når det passer dig. Senest dagen efter du har tilmeldt dig modtager du mail med bekræftelse og første slankeskole film og lydfiler. Og hurtigst muligt får du tilsendt slankemanual på 100 sider. 


  Spørgsmål?

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os: info@nymanns.dk

  eller ring på telefon 35 55 98 98 og vi hjælper dig videre.

   

   

  Nymanns slankeskole vil igen blive udbudt hos Nymanns.dk i løbet af foråret 2015.

  I mellemtiden vil det være muligt at købe Nymanns slankeskole til attraktive priser, hos forskellige samarbejdspartnere. 

   

  Start med det samme
  Du kan starte på slankeskolen, når det passer dig. Senest dagen efter du har tilmeldt dig modtager du mail med bekræftelse og første slankeskole film og lydfiler. Og hurtigst muligt får du tilsendt slankemanual på 100 sider.