Klik her og læs om alle deltagerne på Nymanns slankeskole på TV2. http://www.fladmave.dk/andres-resultater.php 

Herunder er der et par af deltagerne - og nederst et par udtalelser fra deltagere fra Nymanns Slankeskole i det ganske danske land.Mie

Tabte 20 cm om taljen på bare
8 uger."Det bedste ved denne kur er jo at det er så nemt at gå til og det kommer bag på én at man faktisk ikke synes det var hårdt. Og jeg har lyst til at fortsætte. Har lært min krop meget bedre at kende og ved hvad jeg skal holde mig fra, så ikke jeg får det dårligt med mig selv. Og hele min familie er blevet inspireret af kuren og bruger mange af principperne nu. Føler klart at jeg er mere frisk og glad og har mod og energi til mere. Jeg har mere overskud og sover bedre"

MieLars

Lars og hans kone tabte til
sammen 21 kilo på 8 uger.
"KUREN VIRKER. INGEN TVIVL OM DET. MIN KONE OG JEG TABTE TILSAMMEN 21 KG PÅ OTTE UGER + EN MASSE CM. EFTER UDLEVERET MATERIALE OG VERDENS BEDSTE RÅDGIVNING, ER DET INGEN SAG AT STARTE. OG SÅ VAR DER VAR ALTID RÅD OG VEJLEDNING AT HENTE UNDERVEJS."

Lars

Hvad har tidligere deltagere på Nymanns Slankeskole oplevet:

- Det bedste ved Nymanns slankeskole er: Ekspertviden! Birgitte har en utrolig bred viden, der strækker sig langt ud over træning. Birgitte har alle de aspekter med i sin slanke-undervisning som gør at den er værd at følge. (Betina Axil)

 

- Har fået utrolig mange AHA - oplevelser og lært hvor vigtigt det er, at få olie dagligt, få nok søvn, få styr på fordøjelsen og ikke mindst stress. Derudover har det været fantastisk at få ugentlige lydlfiler med både Claus og Birgitte. (Lotte Thorup)

 

- Birgittes indlæg har været gode for mig. Dejligt at det ikke nødvendigvis er meningen, at vi alle skal have de rigtige mål for at være sunde. (Ingelise)

 

-Jeg har kæmpet med min vægt al tid og har læst meget og prøvet meget, men det er faktisk først efter dette forløb, at jeg er kommet ud af sukker tågen og kan mærke, at jeg er kommet så langt at jeg slet ikke har lyst til at vende tilbage til min gamle "livsstil". Det har jeg aldrig oplevet før! (Stine Nielsen)

 

Tilmelding: nymanns.dk eller ring 40 52 42 44